Get Adobe Flash player
Vyhledat na Webu
Banner

První trénink 2016

Zprávy z lovu

Dnes (31.3), první trénink sezony 2016 v plné sestavě - Já, Dvořka, Emil a dokonce i jeho dcera Nikča. Na rybách jsme byli v Plané na nábřeží nad jezem (revír 421036). Zde bude i 2. Kolo krajského ppřeboru, takže parádní místo na společné chytání. Já jsem namíchal Sensas Brune feeder a k tomu cejnového „slaňáka“ opět od Sensasu a Dvořka zkoušel Ms Range Gross Gardons, které vyhrál na zimní lize v ČB. K tomu samozřejmě živou - pinky, červy, kukly a pár hnojek.

Hned po třech úvodních krmítkách na zakrmení začaly záběry. Tady se projevilo, jak se kluci shodli a taky mi několikrát „vpálili“ moje zimní rybářská přestávka. Nebyl jsem schopný opatrné záběry zužitkovat, a také jsem několikrát vytáhl montáž s vycucanými červi. Prvního cejna jsem chytl, když už měl Emil na kontě 4 kousky z toho dva kapry. Pak přišel pěkně vysoký karas a ještě malý cejn. Tyto ryby jsem „čapl“ na hnojku. I na mě myslel můj jmenovec a patron všech rybářů svatý Petr a já se dočkal svého prvního letošního kapříka.

Po dlouhé pauze a opět vycucaných červech, jsem nejspíš přišel na věc, díky níž jsem pak chytl ještě 4 nebo 5 ryb. Místo třech až čtyřech pinek, které ryby nejspíš pořádně nevzali a jen tak vycucaly, jsem napíchl na háček pěkně uprostřed tělíčka jediného mastňáka.

Náš tréninkový minisouboj vyhrál Domíno s 10 rybami. Emil, Nikča i já jsme shodně chytli 9 ryb. Měl jsem radost, že se mi povedlo přijít na něco, co mi zafungovalo opakovaně a hlavně jsem byl šťastný, že jsem strávil krásné slunné odpoledne s kamarády u vody.

ŠIMI

 


Aktualizováno (Sobota, 02 Duben 2016 22:38)

 
SPONZOŘI - REKLAMA
Banner
Banner
Banner
NAŠI PARTNEŘI
Banner
Banner
Banner
Banner
Statistiky
Počet zobrazení článků : 364717
Kdo je Online
Právě připojeni - host: 1