Get Adobe Flash player
Vyhledat na Webu
Banner

KP + 2. kolo Divize - Nový Dvůr 2018

Články - KP + Divize

Divize družstev LRU feeder a Krajský přebor jednotlivců – finále 2018

O víkendu 29. – 30. září na závodním úseku v Novém Dvoře nedaleko Týna nad Vltavou vrcholil Jihočeský krajský přebor jednotlivců a Divize družstev LRU Feeder pro rok 2018. Konal se zde druhý dvoukolový závod hodnocený v rámci obou těchto soutěží. Trať (mapa zde) v krásném prostředí soutoku řek Lužnice a Vltavy je velmi specifická a záludná, o čemž se v minulosti přesvědčilo nemálo ligových závodníků.

Trať se nachází na Lužnickém rameni,  voda je zde mírně tažná (dle aktuálních poměrů vodních děl nad a pod úsekem). Hloubka řeky v úseku 2-5 metrů. Vyskytují se zde především cejni, cejnci, plotice, podoustve, oukleje, v menší míře kapři, jelci a úhoři.

Několik týdnů před našimi feederovými závody se zde konalo jedno z kol ligy v plavané. I proto se mezi závodníky dostávalo poměrně velké množství informací. Ani náš tým nenechával nic náhodě a kromě získávání informací kolem (například přečtením několik článků na internetu), jsme se na závodní úsek snažili několikrát podívat a společně, nebo alespoň jednotlivě potrénovat.

CELÝ ČLÁNEK O TOMTO ZÁVODU NALEZNETE ZDE:
  http://honzovorybareni.cz/feeder/divize-druzstev-lru-feeder-krajsky-prebor-jednotlivcu-finale-2018/

.

Aktualizováno (Čtvrtek, 22 Listopad 2018 23:36)

 
SPONZOŘI - REKLAMA
Banner
Banner
Banner
NAŠI PARTNEŘI
Banner
Banner
Banner
Banner
Statistiky
Počet zobrazení článků : 361181
Kdo je Online
Právě připojeni - host: 1