Get Adobe Flash player
Vyhledat na Webu
Banner

Změny v SŘ a ZŘ pro rok 2019

Pohár-Divize - Řády

Změny v Soutěžním řádu LRU feeder pro rok 2019.

Změny v Závodním řádu LRU feeder pro rok 2019.

4. Konečné schválení soutěžního a závodního řádu 2019

4.1 Soutěžní řád 2019:

4.1.1 Soutěže a závody v LRU feeder se pořádají podle Závodního řádu a propozic pro daný závod. Max. výše startovného pro bodované závody je stanovená 1000 Kč na závodníka a závod.

( MiČR, GP Čech, GP Moravy)

4.1.2

12. V daném roce 1.Ligy, 2.Ligy a Divize smí závodník nastoupit pouze v jedné ze soutěží. (Pro Divizi platí: 1. kolo Divize = 1. kolo 1.Ligy a 2.Ligy,  2. kolo Divize = 3. kolo 2.Ligy a 4. kolo 1.Ligy). Před soutěží (závodem) se kontroluje totožnost závodníků podle soupisky. K soutěži mohou být připuštěni pouze závodníci uvedení na oficiální soupisce vydané  LRU.

Doplnit grafickým znázorněním.

starty


4.2 Závodní řád 2019

4.2.1

1.1 ZŘ hlava 1. základní ustanovení odst. 3 -Losování

Losování pomocí losovací tabulky v soutěžích 1. Ligy LRU feeder za předpokladu, že tabulka bude zpracována předem na konkrétní revír. Zpracovatel losovací tabulky je pan Josef Konopásek.

4.2.2

. Pravidlem je, že každé družstvo(jednotlivec) může vylosovat krajní místo pouze jedenkrát v sérii závodů. Až v případě, že všichni této výhody využijí, vzniká možnost vylosovat opět krajní místo. Organizátor závodu je povinen dodržování tohoto pravidla zajistit a uzpůsobit tomuto losování.

4.2.3

V prvním signálu vypustit větu. Závodníci nesmí během přípravy opustit svůj sektor, protože mezi prvním a druhým signálem, závodník musí mít možnost si potřebný materiál nanosit do svého sektoru. Až po druhém signálu začátek kontroly krmení nesmí závodník opustit svůj sektor.

4.2.4

Druhý signál – začátek kontroly krmení, následuje nejdříve 30 min po prvním signálu. Od tohoto okamžiku nesmí závodník opustit sektor. V případě nutnosti lze závodníkovi ve výjimečných případech poskytnout nápoj, příp. oblečení a prostředky zajišťující ochranu zdraví - léky apod., ale vždy se souhlasem rozhodčího. Platí pro veškeré bodované závody. Viz sankce


.

Aktualizováno (Neděle, 24 Únor 2019 15:55)

 
SPONZOŘI - REKLAMA
Banner
Banner
Banner
NAŠI PARTNEŘI
Banner
Banner
Banner
Banner
Statistiky
Počet zobrazení článků : 364427
Kdo je Online
Právě připojeni - host: 1