Get Adobe Flash player
Vyhledat na Webu
Banner
Zasedání odboru LRU

Zasedání odboru LRU feeder JčÚS 23.10.2019

Odborem LRU JčÚS byl schválen první návrh termínového kalendáře na rok 2020.

Návrh bude předložen na zasedání odboru LRU feeder ČRS v Praze na radě ČRS dne 9.11.2019 ke schválení. Jako každý rok dojde samozřejmě k některým změnám v termínech závodů z důvodu sladění termínů pro celý ČRS a MRS. Závody samotné by ovšem měly být v nezměněném formátu.

Udělali jsme určité změny v návrhu na pořadatele jednotlivých závodů, které ještě budeme s jednotlivými závodníky probírat. Jestliže by se chtěl někdo z našich aktivních závodníků nabídnout s pomocí při organizaci některých závodů, tak kontaktujte prosím mě nebo Radka Křenka.

Byla také odsouhlasena změna v organizaci závodů, na kterých se váží a o které budeme závodníky informovat na některé zimní lize a která bude také uváděna v propozicích závodů, kterých se to bude týkat.

Byl uzavřen rozpočet na rok 2019 a zároveň po drobných úpravách schválen rozpočet na rok 2020 včetně navýšení některých kapitol. Součástí rozpočtu jsou například investice do doplnění vážících sad, pořízení tiskárny a měniče napětí pro potřeby rozhodčích, výroba nových sektorových čísel a pod.

Byla schválena „Zpráva o činnosti odboru za rok 2019“ a také „Návrh činnosti odboru na rok 2020“, které budou předloženy územnímu výboru ČRS. Obě tyto zprávy obsahují zprávu o práci s mládeží a plánu na rok 2020.

Odbor přijal zprávu předsedy o činnosti Hospodářského odboru ÚS pro tekoucí vody a BPVRP v roce 2019 a návrzích tohoto odboru, které následně byly schváleny územní konferencí a zapracovány do nových BPVRP na rok 2020 – 2021.

Byl schválen požadavek na proškolení a přezkoušení jednoho nového rozhodčího.

Schváleny změny ve způsobu odměňování pořadatelů závodů a výši odměn.

Projednány dva návrhy na doplnění Soutěžního a Závodního řádu, které budeme prezentovat na zasedání odboru 9.11..

Byl prezentován nový rybářský řád a BPVRP na revírech JčÚS, včetně aktuálních změn (vyřešení "srkaček", opatření na ochranu dravců a pod.) a nového formátu BPVRP, který by měl být pro rybáře přehlednější.

 

předseda odboru

Emil Pešek

 

Odkaz na nové znění RŔ a BPVRP na rok 2020 a 2021:

Náhled na první návrh termínového kalendáře:

navrh-tk-2020

Aktualizováno (Pátek, 24 Leden 2020 00:04)

 
SPONZOŘI - REKLAMA
Banner
Banner
Banner
NAŠI PARTNEŘI
Banner
Banner
Banner
Banner
Statistiky
Počet zobrazení článků : 361209
Kdo je Online
Právě připojeni - hostů: 2