Get Adobe Flash player
Vyhledat na Webu
Banner

LETNÍ SOUSTŘEDĚNÍ - Přívlač + Muška 2020

Akce pořádané FT Lužnice a DRK Planá

Prázdninové soustředění

Rybářského kroužku feeder Planá a talentované mládeže Jč. Územního svazu 

SE ZAMĚŘENÍM NA LOV PŘÍVLAČÍ A NA UMĚLOU MUŠKU

„U Ježka 2020

Termín konání soustředění: 11.7. – 18.7. 2020

 

 

Pořadatel:

Sportovní odbor LRU feeder JčÚS, dětský rybářský kroužek feeder Planá a Spolek rodičů a přátel ZŠ Mikuláše z Husi (člen České rady dětí a mládeže)

Soustředění NENÍ letním táborem, ale soustředěním rybářského kroužku feeder Planá a talentované mládeže Jč. Územního svazu s cílem zdokonalit dovednosti dětí v lovu přívlačí a na umělou mušku.
Ve výjmečných případech mohou být přijaty i děti z jiných územních svazů.

plakat-chatky-2020


Hlavní program:

 

- Teorie a praxe v lovu ryb přívlačí. Probereme jednotlivé způsoby tohoto lovu teoreticky i v praxi. Příprava dětí pro lov v závodním stylu. Zaměříme se na nejdůležitější dovednosti nutné k úspěšnému lovu jako je přesnost nahazování, výběr lovného místa, výběr montáží a nástrah podle podmínek lovu atd.. Děti se i budou učit vyrobit si vlastní nástrahy (materiál na dvě třpytky jsou v ceně soustředění).

- Teorie a praxe v lovu ryb na umělou mušku. Děti se naučí základy lovu na umělou mušku. Přednášet bude Vojta Marek (současný Mistr světa v lovu na umělou mušku). Budeme s dětmi vázat mušky. V ceně soustředění je i možnost zapůjčení muškařské výbavy = prut s navijákem a šňůrou. Je potřeba označit v přihlášce, zda budete chtít vybavení zapůjčit.

- Ve volném čase budou mít děti možnost se koupat v Lužnici, hrát míčové hry apod...

- Nejméně jednou budeme dělat táborák

- V pátek před koncem soustředění uspořádáme pro děti závod, na kterém budou moci vyzkoušet vše, co se za týden naučili.

- Ve středu 15.7. půjdeme na výlet na Hýlačku, do Zoo, do centra Tábora (muzeum a Kotnov).

- V pátek 17.7. budeme grilovat vepřovou kýtu a kuřata a opět se budou moci zúčastnit i rodiče. Letos se pokusíme zajistit kytaru, aby bylo krapet veselo. Je potřeba svou účast nahlásit nejdéle do pondělí, aby bylo možno objednat správný počet porcí.

 

DOKUMENTY KE STAŽENÍ:

 

Na soustředění 4 vedoucí. Opět budou děti rozděleny do měnších skupin, aby se dětem mohli vedoucí dostatečně věnovat hlavně při samotných trénincích. Zajištěn je po celou dobu zdravotník. 

Stravu budeme odebírat z restaurace RS Štědronín. Denně budou mít děti 5 jídel (2 hlavní, snídaně a 2 svačiny).

V programu je i celodenní výlet s plavbou lodí, pirátským přepadením a návštěvou hradu Zvíkov. 

V případě zájmu a po domluvě není problém pobyt některého z rodičů po celý týden, nebo jenom na několik dnů, ale pouze v případě že ostatními dětmi bude vnímán jako dozor..

.

Upozorňuji že je potřeba uhradit poplatek nejpozději do sedmi dnů od podání přihlášky. Kdo nebude mít uhrazeno, nebo alespoň uhrazenou zálohu 50% bude po termínu nahrazen jiným zájemcem. Při platbě zálohy je nutné uhradit doplatek do 1.5.2020 jinak nebude dítě přijato.

Aktualizováno (Pátek, 15 Květen 2020 19:18)

 
SPONZOŘI - REKLAMA
Banner
Banner
Banner
NAŠI PARTNEŘI
Banner
Banner
Banner
Banner
Statistiky
Počet zobrazení článků : 361186
Kdo je Online
Právě připojeni - host: 1