Get Adobe Flash player
Vyhledat na Webu
Banner

ZÁVODY V SEZONĚ 2020 - INFORMACE

Legislativa

covid-9

 

Vážení sportovní přátelé,

jelikož Republiková rada ČRS ze dne 9.4.2020 do odvolání zrušila platnost termínového kalendáře LRU, tak na vzniklou situaci zareagoval odbor LRU feeder následovně. 

Seriál 1. ligy LRU feeder: se pro rok 2020 ruší. Pokud nám to nařízení Vlády ČR a stanovisko rady ČRS umožní, jednotlivá kola v daných termínech, pokud bude pořadatel chtít, může je uspořádat jako pohárový závod. Startovné za seriál bude vráceno na účet, z kterého bylo odesláno. Družstva, která byla zařazena do seznamu členů 1. Ligy automaticky přecházejí do následující sezony 2021. Žádné družstvo nesestoupí.

Seriál 2. ligy sk A a B LRU feeder: navrhuji stejný postup. viz 1. liga.Všichni, kteří jsou na seznamu družstev jednotlivých 2. lig automaticky přecházejí do následující sezony 2021. Žádné družstvo nesestoupí do divize a ni nepostoupí do 1. ligy. Startovné bude vráceno na účet, z kterého bylo odesláno.

Seriál divizí LRU feeder:
se pro rok 2020 ruší. Startovné bude vráceno na účet, z kterého bylo odesláno.

Závěr: Pro sezónu 2020 se soutěže 1. ligy, 2. ligy sk.A+B a divize všech ÚS se ruší. Družstva, která byla na seznamu výše zmíněných soutěží automaticky přechází do sezóny 2021. Pořadatelé zrušených kol jednotlivých soutěží, pokud budou mít zájem mohou TK využít k pořádání nepostupových pohárových závodů. Pokud budou mít výhrady k datu nebo místu konání mohou aktualizovat TK 2020 do červnového zasedání Rady ČRS. Je nutné své žádosti podložit souhlasem uživatele revíru. Také je možno do TK přidat nově naplánované závody za stejných podmínek jako u změn v TK.

Z rozhodnutí Rady ČRS se první závody mohou konat od 20.6.2020 !!!

 


Mistrovství Republiky LRU feeder 2020, které mělo být pořádáno dne 26.6.-27.6.2020 se odkládá na datum 5.9.-6.9.2020

Pořadatelé závodů jsou povinni se řídit aktuálním nařízením vlády ČR, Národní sportovní agentury a Rady ČRS. Případná omezení, doporučení nebo zákazy je nutné uvádět v propozicích.

http://www.agenturasport.cz/2020/03/16/aktualni-bezpecnostni-situace/



Dne 7.5.52020 proběhlo zasedání Rady ČRS, kde se řešilo částečné rozvolňování.

 

1. Pořadatel musí ve všech ohledech 100 % dbát aktuálního nařízení vlády a pokynů vydaných Národní sportovní agenturou viz níže Rozvolňování opatření ve sportu.

2. Pořadatel musí zajistit od účastníků a pořadatelů závodu čestné prohlášení o neexistenci příznaků virového infekčního onemocnění Covid-19.

3.  Pilotní akce budou mít pouze pohárový charakter bez započítávání bodů do žebříčku tzn. nebude se jednat o nominační či postupový závod.

4. Spuštění pilotních akcí jednotlivých sportovních odborů ČRS: nejdříve od 20.6. 2020.

5. Pilotních akcí se mohou zúčastnit pouze osoby starší 18-let, které organizátorovi doloží čestné prohlášení o neexistenci příznaků virového infekčního onemocnění Covid-19.

6. Na červnovém zasedání Rady ČRS budou předloženy aktualizované termínové kalendáře SO ČRS. Při zařazení nového závodu bude nutný souhlas uživatele revíru.

Rada ČRS, z.s. návrhy přijala v plném rozsahu.

Emil Pešek
předseda odboru LRU feeder JčÚS

Aktualizováno (Pátek, 15 Květen 2020 19:14)

 
SPONZOŘI - REKLAMA
Banner
Banner
Banner
NAŠI PARTNEŘI
Banner
Banner
Banner
Banner
Statistiky
Počet zobrazení článků : 361173
Kdo je Online
Právě připojeni - hostů: 2