Get Adobe Flash player
Vyhledat na Webu
Banner

Články - KP a Divize

Č. Vrbné 2019 - SEZNAM PŘIHLÁŠENÝCH

Články - KP + Divize

vrbne-hlavicka_propozice

Přihlášky na závod zasílejte na zavod @ jcfeeder.cz 
Emil Pešek  -  tel.: 603 203 962

V přihlášce je NUTNÉ uvádět: Jméno a Příjmení, Název MO,  Telefon, E-mail.

SEZNAM PŘIHLÁŠENÝCH 

 

Aktualizováno (Čtvrtek, 09 Květen 2019 16:37)

Celý článek...

 

KP + 2. kolo Divize - Nový Dvůr 2018

Články - KP + Divize

Divize družstev LRU feeder a Krajský přebor jednotlivců – finále 2018

O víkendu 29. – 30. září na závodním úseku v Novém Dvoře nedaleko Týna nad Vltavou vrcholil Jihočeský krajský přebor jednotlivců a Divize družstev LRU Feeder pro rok 2018. Konal se zde druhý dvoukolový závod hodnocený v rámci obou těchto soutěží. Trať (mapa zde) v krásném prostředí soutoku řek Lužnice a Vltavy je velmi specifická a záludná, o čemž se v minulosti přesvědčilo nemálo ligových závodníků.

Trať se nachází na Lužnickém rameni,  voda je zde mírně tažná (dle aktuálních poměrů vodních děl nad a pod úsekem). Hloubka řeky v úseku 2-5 metrů. Vyskytují se zde především cejni, cejnci, plotice, podoustve, oukleje, v menší míře kapři, jelci a úhoři.

Několik týdnů před našimi feederovými závody se zde konalo jedno z kol ligy v plavané. I proto se mezi závodníky dostávalo poměrně velké množství informací. Ani náš tým nenechával nic náhodě a kromě získávání informací kolem (například přečtením několik článků na internetu), jsme se na závodní úsek snažili několikrát podívat a společně, nebo alespoň jednotlivě potrénovat.

CELÝ ČLÁNEK O TOMTO ZÁVODU NALEZNETE ZDE:
  http://honzovorybareni.cz/feeder/divize-druzstev-lru-feeder-krajsky-prebor-jednotlivcu-finale-2018/

.

Aktualizováno (Čtvrtek, 22 Listopad 2018 23:36)

 

KP + 2. kolo Divize - Písek 2016

Články - KP + Divize

 

Dne 27. srpna 2016 se konalo 3. Kolo Jihočeského Krajského poháru LRU Feeder a zároveň 2. závěrečné kolo Jihočeské Divize družstevna řece Otavě v Písku. Po prvním kole divize v Hluboké nad Vltavou měl Feeder team hvězdy z jihu znatelný náskok. Avšak bylo stále reálné s výsledkem něco udělat.

No a nyní už k samotnému závodu. Po přípravě trati a zázemí přišlo losování. Tato trať v Písku je z mého pohledu velmi obtížná, a proto byl dobrý los velmi důležitý. První losují divizní týmy. Jako první si tahá míček náš kapitán týmu Emil Pešek, a jeho místo pro první kolo je A3. Před prvním kolem se to zdá jako poměrně dobrý los, ale v průběhu závodu se ukáže, jako nejsilnější sektor Céčko. Druhý losuju já, tahám si B2. Ani špatný ani dobrý los, neutrální místo. Nakonec tahá poslední člen týmu Petr Šimánek, který si sedne na C2, což se zdá jako nejhorší los z teamu. Po losování se všichni rozutekli ke svým místům, mé místo vypadá vcelku dobře, krom obrovské klády, která je asi tak 15 m od břehu, ale nakonec jsem s ní neměl žádný problém. Ke kontrole živých nástrah a krmení jsem si připravil 1l masných červů, 1l pinky a 0,5l hnojek. Patentku neměl ani jeden z týmů kvůli nedoručení od dodavatele. Příprava proběhla bez problémů. 3 pruty jsem si zaklipoval na vzdálenosti 30m a jeden prut na vzdálenost 12m a čekám na začátek závodu.

Aktualizováno (Středa, 12 Říjen 2016 22:29)

Celý článek...

 
SPONZOŘI - REKLAMA
Banner
Banner
Banner
NAŠI PARTNEŘI
Banner
Banner
Banner
Banner
Statistiky
Počet zobrazení článků : 361739
Kdo je Online
Právě připojeni - hostů: 2